Aniversare Art Image – 18 ani!

Dragi prieteni și iubitori de artă fotografică,

În zilele de 13-14 ianuarie 2024, am sărbătorit cu entuziasm și bucurie cei 18 ani de existență ai Asociației Art Image, marcând astfel o perioadă bogată în realizări și pasiune pentru fotografia creativă.

Asemenea unui copil, am străbătut cu pasiune și determinare fiecare etapă, evoluând de la copilărie la adolescență și maturitate. Această călătorie a fost presărată cu activități variate, cum ar fi promovarea artei fotografice, participarea la evenimente culturale de impact, organizarea expozițiilor tematice ale talentaților noștri membri, precum și implicarea activă în procesul instructiv-educativ privind ocupația de fotograf, prin organizarea de cursuri acreditate de către Ministerul Educației și ANC.

La evenimentul nostru aniversar, ne-am adunat într-o atmosferă relaxată, plină de voie bună, împărtășind idei, concepte și secrete ale artei fotografice. Această interacțiune a avut un rol benefic, conducând la îmbogățirea cunoștințelor, în special pentru cei aflați la început de drum în lumea fascinantă a fotografiei.

Cei mai tineri participanți, membrii clubului nostru Foto Junior Art Image, au avut parte de un workshop pe teren în pitorescul Șardu, alături de cei mai experimentați. Sub îndrumarea atentă a profesorului lor coordonator, au avut ocazia să imortalizeze elemente ale biodiversității din minunata pădure de foioase pe care au explorat-o la pas.

Fondatorul nostru, domnul inginer Mircea Albu, ne-a făcut onoarea de a ne prezenta un scurt istoric al celor 18 ani de existență Art Image în cadrul unei cine festive. Un material promoțional cuprinzător, distribuit fiecărui membru prezent, reprezintă o carte de vizită demnă de luat în considerare, ilustrând diversitatea manifestărilor specifice asociației.

Seara noastră s-a încheiat într-un mod memorabil, în jurul unui foc de tabără, unde ne-am etalat măiestria prin realizarea unor fotografii unice. Lumina focului, a lunii și a stelelor s-au întâlnit și au țesut imagini ce vor rămâne în amintire pentru eternitate.

Mulțumim tuturor celor implicați pentru această călătorie frumoasă în lumea artei fotografice și ne bucurăm să fim parte dintr-o comunitate atât de pasionată și talentată.

Cu drag și entuziasm, Echipa Asociației Art Image

One Reply to “Aniversare Art Image – 18 ani!”

Leave A Comment